در این دوره شما به یک برنامه نویس حرفه ای سی شارپ تبدیل می شوید.
تعداد صفحات | 600 |
حجم | 0 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | zip |
دسته بندی | دوره های آموزشی |
در حال حاضر، دوره کامل و جامع آموزش برنامه نویسی سی شارپ، پرفروشترین دوره آموزش سی شارپ کشور است. خدا رو شکر به خاطر کامل بودن سرفصلها، قیمت مناسب، نحوه ارائه و مناسب بودن برای بازار کار، باعث استقبال فوق العاده از این دوره آموزشی شده است.
این دوره توسط وحید رضازاده، نفر سوم المپیاد برنامه نویسی و یکی از برنامه نویسان فوق العاده در حوزه سی شارپ تدریس شده است. آقای رضازاده در حال حاضر بیشتر در حال برنامه نویسی پروژه های مختلف در خارج کشور هستند. نکته بسیار مهم در مورد دوره، پوشش سطح های مختلف (مقدماتی، متوسطه، پیشرفته و تکنیکال) است. این دوره به صورت کاملا پروژه محور و بر اساس بازار کار ایران تهیه شده است.
متاسفانه اکثر دورههای موجود به صورت تئوری ارائه شده اند و بسیار دور از دنیای واقعی و بازار کار هستند. ولی در این دوره، پروژه هایی آموزش داده می شود که در دنیای واقعی و بازار کار انجام می شود پس از لحاظ نتیجه گرفتن از دوره، جای نگرانی نیست.
این دوره بیش از 80 ساعت فیلم آموزشی است که در ابتدا مبانی و اصول اولیه سی شارپ تدریس می شود و بعد چندین مینی پروژه (پروژه کوچک) آموزش داده می شود و بعد مباحث پیشرفته و مورد نیاز بازار ارائه شده و در انتها چند پروژه بزرگ از صفر تا صد با جزئیات آموزش داده شده است.
زبان برنامه نویسی سی شارپ، در حال حاضر محبوبترین زبان برنامه نویسی در ایران است که طرفدارهای بسیاری دارد. دلیل این محبوبیت هم مشخص است چون زبانی فوق العاده قوی و چند منظور است. یعنی می توان از آن در بخش هایی مختلف استفاده کرد. اگر شما سی شارپ یاد بگیرید می توانید در حوزه های مختلفی پروژه انجام دهید یا اینکه در شرکتهای مختلفی استخدام شوید.
امروزه زبانهای برنامه نویسی متعددی وجود دارند که هر فرد یا سازمانی با توجه به سطح نیاز و البته توسعه می تواند یکی از آنها را انتخاب کند. این نیاز می تواند برای یک شخص علاقه، پروژه دانشجویی و یا اینکه کسب درآمد باشد. زمان انتخاب زبان های برنامه نویسی نمیدانید کدام زبان را برای شما مناسب است و چطور آن را یاد بگیرید. دلیل این امر همین تنوع زبان های برنامه نویسی می باشد.
این سردرگمی چنان گاهی زیاد می شود که خیلی از علاقمندان این حوزه کلا بیخیال می شوند و از ورود به آن صرفنظر می کنند. حال اگر زبانی پیدا شود که تمام نیازهای مختلف را برای ما پوشش دهد همه چیز عالی می شود. هم انتخاب راحت تر است و هم اینکه وقتی از ما گرفته نمی شود و از سردرگمی بیرون می آییم و از طرفیم می شود میزان استفاده از آن زبان برنامه نویسی را با توجه به نیازهای مختلف بالا ببرد. این زبان برنامه نویسی چند مدلی را سی شارپ می گویند.
تعداد جلسات دوره آموزش برنامه نویسی سی شارپ از 100 جلسه عبور کرده و بر اساس نیاز کاربران روز به روز به آن اضافه می شود. این دوره بیش از 10 بار آپدیت شده، که آپدیتهای جدید برای خریدارن به صورت رایگان ارائه می شود.
نکته بسیار مهم: تمام سورسکدهای پروژه تدریس شده در دوره، به صورت رایگان برای شما ارسال می شود. قیمت سورسکد پروژه ها بیشتر از خود دوره است.
نکته مهم: به جرات می توان گفت این دوره، کاملترین دوره آموزش سی شارپ کشور است که تمام نیازهای یک شخص را برآورد می کند. چون تعداد سرفصل این دوره بسیار زیاد است و در این صفحه قابلیت درج را نداشت مجبور شدیم آنها را داخل یک فایل PDF قرار دهیم که شما به راحتی بتوانید دانلود کنید. پیشنهاد میکنم سرفصل های این دوره را از طریق لینک زیر دانلود کنید.
دانلود سرفصل دوره آموزش برنامه نویسی سی شارپ به صورت فایل PDF
[dw-note color="green"]برای اطمینان از کیفیت دوره، 9 جلسه از این دوره را به صورت رایگان برای شما در بخش زیر قرار دادیم که با خیال راحت بتوانید دانلود و از کیفیت عالی این دوره اطمینان پیدا کنید.[/dw-note]
در این دوره به شما یاد میدهیم تا به html و css مسلط شوید و هر نوع قالبی که دوست دارید رو کدنویسی کنید.
تعداد صفحات | 450 |
حجم | 0 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | zip |
دسته بندی | دوره های آموزشی |
در این دوره فوق العاده یاد خواهید گرفت، هر نوع قالب وبسایت را طراحی و کدنویسی کنید. بر خلاف دوره های موجود، در این دوره به شما هم HTML4 و CSS2 را یا خواهیم داد هم به صورت کامل HTML5 و CSS3 یاد خواهید گرفت.
این دوره آموزشی، یکی از محبوبترین دورههای موجود در سورس ایران است چون توسط کسی تدریس شده است که متخصص حرفهای طراحی وبسایت است و به صورت حرفه ای در شرکت های مختلف، طراحی سایت انجام داده است. دوره کاملا بر اساس بازار کار ارائه شده و اصلا چیز به نام مسائل تئوری در آن وجود ندارد. (کاملا عملی و کاربردی)
[dw-note color="green"]این دوره به تازگی آپدیت شده و کاملا به روز است.[/dw-note]
دوره پروژه محور آموزش HTML , CSS به صورت کامل و جامع
برنامه نویسی، یکی از مشاغل پردرآمد جهان است. یکی از شاخه های برنامه نویسی نیز طراحی وب می باشد که روز به روز در حال پیشرفت و تبدیل شدن به یکی از الزامات دنیای امروز است. امروز هر شخصی که می خواهد خود را به دنیا معرفی کند، از سایت ها استفاده می کند.
برای اینکه بتوانید درآمد خوبی کسب کنید و نمونه کارهای خود را به افرادی که در نزدیکی شما نیستند، نشان دهید، باید یک سایت خوب داشته باشید تا تمامی اطلاعات خود را در آن قرار دهید و پس از جلب نظر مشتری ها، پروژه های آنها را انجام داده و شروع به درآمدزایی کنید. در این صورت، مشتری های شما، از کل جهان خواهد بود نه فقط یک شهر. پس امروزه هر شغلی، نیاز به یک سایت دارد.
یکی از مشکلاتی که علاقهمندان به برنامهنویسی طراحی وب با آن روبهرو هستند، نداشتن یک نقشه راه خوب برای یادگیری برنامهنویسی وب و ادامهی کار در این حوزه است.اینکه از کجا شروع کنیم و چطور در ادامه راه بتوانیم پروژه های بزرگ بنویسیم.
اگر میخواهید شیوههای یادگیری و ادامهی کار برای حرفهایتر شدن را در برنامه نویسی وب فرابگیرید و در عمل به کار ببندید "با ما همراه باشید"
اولین قدم برای طراح وب شدن یادگیری زبان های نشانه گذاری HTML و CSS می باشد. این دو زبان نشانه گذار به عنوان اولین گام در طراحی وب سایت باید ابتدا فرا گرفته شوند. در این دوره آموزش که در قالب 9.5 ساعت ارائه شده است شما به صورت کامل HTML و CSS را فرا میگیرید و در ادامه استاد به صورت پروژه محور دو سایت (PSD سایت) رو به HTML و CSS تبدیل می نماید.
Html زبان استاندارد طراحی صفحات وب است و کلیه کدهای صفحه اعم از طرف سرور و طرف مشتری در نهایت به کدهای HTML تبدیل شده و توسط مرورگر نمایش داده می شوند. پس اولین و مهمترین بخش طراحی وب سایت می باشد.
CSS زبانی است که توسط آن قادر خواهید بود تا استیل طراحی صفحات وب سایت تان را یکبار تعریف و به صفحات مورد نیازتان اعمال نمایید. یعنی جهت زیبا سازی سایت و صفحات وب باید از زبان CSS استفاده کنید و بعد از HTML باید فرا گرفته شود.
مثال برای HTML و CSS
همانطور که در بخش بالا گفتیم در این دوره آموزشی، علاوه بر HTML4 و CSS2، نسخههای HTML5 و CSS3 را یاد خواهید گرفت. در ابتدا اصول و مبانی اولیه طراحی وبسایت را به شما آموزش میدهیم و بعد در قالب 3 پروژه کامل آموزش ادامه پیدا می کند.
در این دوره نحوه ریسپانسیو کردن قالب های سایت را به صورت دقیق و اصولی فرا خواهید گرفت. (به صورت کاملا پروژه محور و بر اساس تجربیات حرفه ای مدرس)
برای اینکه متوجه شوید در این دوره چه قالب های آموزش داده می شود می توانید از بخش زیر، روی دمو یا همان پیشنمایش آنها کلیک کنید و قالب های مورد نظر را ببینید. سه قالب آموزش داده شده شامل یک قالب شرکتی، قالب خبری و قالب سایت بازی است.
خیلی ساده بگم هیچ اتفاقی رخ نمیدهد. دهها میلیون انسان در کشور ما و میلیاردها نفر در سراسر جهان حتی کوچکترین اطلاعی از چنین آموزشهای پرباری ندارد و به زندگی روزمره خود میپردازند…. اما معدود افرادی هستند که برای موفیقتهای خود برنامهای دارند و برای خودشان نیز سرمایه گذاری میکنند، این افراد همان ۲۰ درصد برتر جامعه هستند که برایان ترسی سخنران و مشاور بسیار مشهور از آنها به عنوان افراد موفق نام میبرد. یک سرمایه گذاری مطمئن که سالیان سال نتیجه آن را در سراسر زندگی خود خواهید دید.
[dw-note color="green"]برای اطمینان از کیفیت دوره، 6 جلسه از این دوره را به صورت رایگان برای شما در بخش زیر قرار دادیم که با خیال راحت بتوانید دانلود و از کیفیت عالی این دوره اطمینان پیدا کنید.[/dw-note]
هدف از این پایان نامه بررسی و توسعه دانش کاربردی در حیطه شناسی الگوی اخلاق حرفه ای با رویکرد اسلامی ایرانی می باشد
تعداد صفحات | 348 |
حجم | 1721 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
دسته بندی | روانشناسی،علوم تربیتی واجتماعی |
در پایان نامه حاضر سعی شده است که به بررسی و توسعه دانش کاربردی در حیطه شناسایی الگوی اخلاق حرفه ای با رویکرد اسلامی ایرانی جهت یافتن نقشه راه برای تحقق اخلاق حرفه ای کمک شود.هدف اصلی پژوهش نیز تبیین الگوی اخلاق حرفهای مدیران آموزشی با رویکرد اسلامی ایرانی میباشد.
پژوهش حاضر در طی سه مرحله اساسی انجام شده است.
در مرحله اول یا مرحله "شناخت و تبیین طرح تحقیق"، تهیه طرح تحقیق، مطالعه مقدماتی مبانی نظری مرتبط با تحقیق در حوزه های اخلاق حرفه ای و همچنین مفاهیم اصلی اخلاق، اخلاق اسلامی و اخلاق حرفه ای و همچنین اخلاق حرفه ای با رویکرد اسلامی مورد بررسی قرار گرفت. در این بخش مفاهیم و مقوله هایی که می توانست با اخلاق حرفه ای و همچنین رویکرد اسلامی به اخلاق حرفه ای مرتبط شود مورد مطالعه قرار گرفت. در این مرحله ادبیات پژوهشی داخلی و خارجی نیز مورد بررسی قرار گرفت.
در مرحله دوم یعنی مرحله شناسایی مولفه ها و طراحی الگو (تحقیق کیفی) با توجه به یافته های مرحله اول تحقیق، در ابتدای امر سوالات مصاحبه-ها تدوین شد. مصاحبه های عمیق با خبرگان نظام آموزشی که دارای اندیشه و اطلاعات در حوزه اخلاق حرفه ای بودند صورت گرفت. انتخاب نمونه ها در این بخش تا مرحله اشباع نظری پیش رفت. در ادامه تحلیل داده های کیفی به روش کدگذاری باز، کدگذاری محوری وکدگذاری گزینشی و انتخاب و تعیین مقوله هسته محوری صورت گرفت. در پایان این مرحله استخراج مدل مفهومی یعنی الگوی استخراجی از روش تئوری داده بنیاد تدوین شد.
درمرحله سوم که تدوین ابزار پژوهش و آزمون مدل نام دارد ابتدا مولفه های شناسایی شده به منظور تایید یا رد آنان با استفاده از روش دلفی مورد بررسی قرار گرفت. در این مرحله پرسشنامه دلفی طراحی شده و در بین خبرگان به اجرا درآمد. پس از پالایش یافته های دلفی، مدل داده بنیاد مورد ملاحظه مجدد قرار گرفت. در ادامه برای آزمون تجربی مدل اندازه گیری نمونه گیری از مدیران آموزشی به عمل آمده و داده های لازم گرد آوری شده است. در نهایت تحلیل و تایید مدلهای اندازه گیری پژوهش با استفاده از آزمون تحلیل عاملی تاییدی و آزمون مدل مفهومی پژوهش با استفاده از تحلیل مسیر و برازش آن صورت گرفته است.
فهرست مطالب
فصل اول:کلیات تحقیق
1-1- مقدمه 2
1-2- بیان مسئله 3
1-3- اهمیت وضرورت پژوهش 10
1-4-اهداف تحقیق 13
1-4-1- هدف اصلی 13
1-4-2- اهدف فرعی 13
1-5- سوالات پژوهش 13
1-6- تعریف های نظری و عملیاتی 14
فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه پژوهش 15
بخش اول:مفهوم شناسی اخلاق 17
2-1- معنای اخلاق 17
2-1-2- طبقهبندی علم اخلاق 17
2-1-2-1- علم اخلاق 18
2-1-2-1-1- تفاوت علم اخلاق از دیدگاه اندیشمندان اسلامی و غربی 18
2-1-2-2- اقسام اخلاق 19
2-1-2-2-1- اخلاق توصیفی 19
2-1-2-2-2- اخلاق هنجاری 19
2-1-2-2-2-1- نظریههای غایت انگارانه (نتیجه محور) 19
2-1-2-2-2-2- نظریههای وظیفهگرایانه (فرآیند محور) 20
2-1-2-2-2-3- نظریه یا مکتب مبتنی بر فضیلت 20
1-2-2-3- فرا اخلاق 20
2-1-2-3- فلسفه اخلاق 21
2-1-3- تئوریها و مکاتب اخلاق 22
2-1-3-1- مکاتب واقعگرا 22
2-1-3-2- مکاتب غیرواقعگرا 22
2-1-4- شیوه تبیین نظام اخلاقی 23
2-1-4-1- نظام اخلاق اسلامی،غایتگرا یا وظیفهگرا؟ 23
2-1-4-2- نظام اخلاقی اسلام عقلانی است یا وحیانی؟ 24
2-1-4-3- تفاوت نظام اخلاقی اسلام با دیگر نظامها 24
2-1-4-4- غایت نظام اخلاقی اسلام 25
2-1-5- تفاوت اخلاق و حقوق 25
2-1-6- ارتباط دین و اخلاق 26
2-1-6-1- نظریة تباین 27
2-1-6-2- نظریه اتحاد 27
2-1-6-3- نظریة تعامل 28
2-1-6-3-1- نیازمندیهای دین به اخلاق 28
2-1-6-3-2- وابستگیهای اخلاق به دین 29
بخش دوم:مبانی اخلاق اسلامی 30
2-2-1- مبانی انسان شناسی 30
2-2-1-1- آفرینش دو بعدی انسان 31
2-2-1-2- فطرت 32
2-2-1-3- عقل 33
2-2-1-4- اختیار 34
2-2-1-5- اجتماعی بودن انسان 35
2-2-2- مبانی ارزش شناسی 36
2-2-2-1- چیستی ارزشها 36
2-2-1-1- ارزش اخلاقی 37
2-2-2-2- خاستگاه ارزشها 37
2-2-2-3- نسبی یا مطلق بودن ارزشها 38
2-2-2-4- معیار فعل اخلاقی 39
2-2-2-4-1- ارزش اجتماعی 39
2-2-2-4-2- نظریه عاطفی 39
2-2-2-4-3- نظریه اراده 39
2-2-2-4-4- نظریه وجدانی 39
2-2-2-4-5- نظریه زیبایی 40
2-2-2-4-6- نظریه پرستش 40
2-2-4- مبنای اخلاقی بودن رفتار 40
بخش سوم: تاریخچه اخلاق حرفهای 42
2-3-1- اخلاق حرفهای در ایران باستان 42
2-3-1-1- آموزههای اخلاقی در مدیریت کوروش 43
2-3-2- دوران اسلام وتمدن اسلامی 45
2-3-2-1- شاخصهای رفتاری جوانمردی سازمانی 46
2-3-3- تاریخچه اخلاق کاری در غرب 47
2-3-4- مکاتب و نظریههای اخلاق حرفهای 48
2-3-4-1-مکتب سود انگاری 49
2-3-4-2- مکتب تکلیفگرایی 49
2-3-4-3- مکتب عدالت توزیعی 50
2-3-4-4- مکتب آزادی فردی 51
بخش چهارم: حیطههای علم اخلاق در مطالعات مدیریت و سازمان 52
2-4-1- اخلاق شغلی(اخلاق کار) 52
2-4-2- اخلاق حرفهای 52
2-4-3- اخلاق سازمانی 53
2-4-4- اخلاق کسب و کار 54
2-4-5- اخلاق مدیریت 55
2-4-6- نقش راهبردی اخلاق حرفهای در سازمان و مدیریت 55
2-4-7- تحویلی نگری در اخلاق حرفهای 56
2-4-8- ضرورت اخلاق حرفهای برای مدیران 57
2-4-8-1- ضرورت اخلاق برای مدیران آموزشی 59
2-4-9- قدرت برتر اخلاقی و مصادیق آن 61
2-4-9-1- تقوا و پرهیزگاری 61
2-4-9-2- رفق و مدارا 61
2-4-9-2-1- آثار و پیامدهای رفق و مدارا 62
2-4-9-2-2- رفق و مدارا،یا شدت و تندی؟ 63
2-4-9-3- الفت و محبت 64
2-4-9-4- دفع بدی با خوبی 64
2-4-9-5- سعهی صدر 65
2-4-9-5-1- عوامل سعهی صدر 66
2-4-10- بستر شکل گیری اخلاق حرفهای مدیران و پایداری آن 67
2-4-10-1- شایسته سالاری و اهلیتگرایی 67
2-4-10-1-1- نیروی شایسته از منظر نهج البلاغه 68
2-4-10-2- علاقهمندی شخصی 68
2-4-10-3- قانونگرایی 69
2-4-10-4- تامین مالی 69
2-4-10-5- امنیت شغلی 69
2-4-10-6- نظارت 69
2-4-10-7- ارزشیابی وقدردانی 70
2-4-11- اصول اخلاق حرفهای از منظر نهج البلاغه 70
2-4-11-1- اصل مسئولیتپذیری 70
2-4-11-2- اصل خدمتگزاری 70
2-4-11-3- اصل امانتداری 71
2-4-11-4- اصل انضباط کاری 71
2-4-11-5- اصل پیگیری 71
2-4-11-6- اصل رفقورزی 72
2-4-11-7- اصل نفی خودکامگی 72
2-4-12- اصول اخلاق رهبری نورث هاوس 72
2-4-13- آموزههای اخلاقی و مدیریتی سعدی 73
بخش پنجم: مدلهای موجود در حوزه مطالعات اخلاق مدیریت 78
2-5-1- مدیریت مبتنی بر رشد از دیدگاه قرآن 78
2-5-2- مدیریت رحمانی درقرآن 79
2-5-3- دومدل مدیریت اخلاقگرا مبتنی بر مفاهیم دعای عرفه و دعای مکارم الاخلاق 80
2-5-5- مدل اخلاق کسب و کار کولینز 82
2-5-6- مدل تحلیل دوراهی اخلاقی (تصمیمگیری اخلاقی) نقش محور 83
تحلیل مدل 83
2-5-7- مدل تحلیل رابطهی ارزشهای اخلاقی سازمان و رفتار اخلاقی کارکنان 84
تحلیل مدل 84
2-5-8- مدل تصمیمگیری اخلاقی جونز 85
بخش ششم: پیشینه تحقیقات داخلی و بین المللی 88
2-6-1- تحقیقات داخلی 88
2-6-2- تحقیقات خارجی 93
2-7- جمع بندی و چهارچوب نظری تحقیق 100
فصل سوم: روش شناسی پژوهش
3-1- مراحل انجام تحقیق 103
3-2-روش تحقیق 106
3-3- نظریه داده بنیان یا نظریه برخاسته از داده ها 109
3-4-جامعه و نمونه آماری تحقیق 109
3-4-1-جامعه و نمونه آماری بخش کیفی تحقیق(برای تدوین مدل نظریه داده بنیاد): 110
3-4-2-جامعه ونمونه آماری بخش کمی(روش دلفی یا پنل خبرگان) 111
3-4-3-جامعه و نمونه آماری بخش کمی (تحلیل عاملی تاییدی و تحلیل مسیر) تحقیق: 113
3-5-ابزار گردآوری داده ها 113
3-5-1-ابزار گردآوری داده ها در بخش کیفی 114
3-5-2-ابزار گردآوری داده ها در بخش کمی 115
3-6-روایی و پایایی ابزارهای پژوهش 115
3-6-1-پایایی (قابلیت اعتماد) ابزار کیفی(مصاحبه) 115
3-6-1-1-محاسبه پایایی بازآزمون 116
3-6-1-2-محاسبه پایایی بین دو کُدگذار 117
3-6-2-بررسی روایی و پایایی ابزار اندازه گیری در اجرای اولیه 118
3-7-روش تحلیل داده ها 120
3-7-1-تحلیل داده ها در بخش کیفی 120
3-7-2-روش تحلیل داده ها در بخش کمی 125
3-7-2-1-تحلیل عاملی تاییدی 125
3-7-2-2-تحلیل مسیر 126
3-7-2-3-شاخصهای برازش در مدل تحلیل مسیر 127
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها یافته های پژوهش
4-1- یافته های توصیفی 131
4-1-1-توزیع فراوانی پاسخ گویان برحسب جنس 131
4-1-2- توزیع فراوانی پاسخ گویان برحسب تحصیلات 132
4-1-3- توزیع فراوانی پاسخ گویان برحسب سابقه کار 133*
4-1-4-جدول فراوانی تخصص های مدیران 134
4-2- یافته های استنباطی 134
4-2-1- روش کیفی 134
4-2-2-روش تجزیه وتحلیل داده ها 135
4-2-3-مدل نظری 151
4-3- نتایح تحلیل دلفی 152
4-4- تحلیل عاملی تاییدی 154
4-4-1- تحلیل عاملی تأییدی مرتبه دوم 155
4-4-1-1- تحلیل عاملی تأییدی تخصص فردی 155
4-4-1-2- تحلیل عاملی تأییدی نگرشها 157
4-4-1-3- تحلیل عاملی تأییدی ویژگی های فردی 159
4-4-1-4- تحلیل عاملی تأییدی ویژگی های سازمانی 161
4-4-1-5- تحلیل عاملی تأییدی محدودیت ها 162
4-4-1-6- تحلیل عاملی تأییدی شرایط محیطی 163
4-4-1-7- تحلیل عاملی تأییدی خرد 165
4-4-1-8- تحلیل عاملی تأییدی راهبردهای کلان 167
4-4-1-9- تحلیل عاملی تأییدی ارتقای افراد 169
4-4-1-10- تحلیل عاملی تأییدی پیامدهای محیطی 170
4-4-1-11-تحلیل عاملی تأییدی رفتارهای اخلاقی 172
4-4-1-12- تحلیل عاملی تأییدی عملکرد اخلاقی 174
4-4-2- شاخصهای توصیفی متغیرهای پژوهش 176
4-4-2-1- ضریب همبستگی بین متغیرها 176
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
5-1- گزارش روش کیفی (نظریه داده بنیاد) 183
5-2- گزارش کمی(نتایج تحلیل مسیر) 187
5-3-نتیجه گیری 194
5-4-نوآوری های تحقیق 197
5-5-محدودیتهای تحقیق 197
5-6-پیشنهادات تحقیق 198
5-6-1-پیشنهادات کاربردی 198
5-6-2-پیشنهادات پژوهشی 198
منابع 200
پیوستها ...........................214
فهرست جداول
جدول 2-1- شاخصهای رفتاری برای جوانمردی سازمانی 46
جدول 2-2- آموزههای اخلاقی و مدیریتی سعدی 73
جدول 3-1-ویژگیهای نمونۀانتخاب شده درقسمت کیفی پژوهش 111
جدول 3-2- ویژگیهای اعضای پنل دلفی 113
جدول 3-3- محاسبه پایایی باز آزمون 116
جدول 3-4- محاسبه پایایی بین دوکُدگذار 117
جدول 3-5- نتایج آلفای کرونباخ 119
جدول 4-1 توزیع فراوانی برحسب جنسیت 131
جدول 4-2- توزیع فراوانی پاسخگویان برحسب سن 132
جدول 4-3- توزیع فراوانی پاسخگویان برحسب میزان تحصیلات 133
جدول 4-4- توزیع فراوانی پاسخگویان برحسب سابقه کار 133
جدول 4-5- جدول فراوانی توزیع تخصص پاسخگویان 134
جدول 4-6- مقوله ها وزیرمقوله های به دست امده ازتحلیل کیفی مصاحبه ها 137
جدول 4-7- بارهای عاملی مولفه های هزینه های بالاسری 156
جدول 4-8- شاخص های برازش کلی مدل آزمون شده پژوهش حاضر 156
جدول 4-9- بارهای عاملی مولفه های نگرش 158
جدول 4-10- شاخصه ای برازش کلی مدل آزمون شده پژوهش حاضر 158
جدول 4-11- بارهای عاملی مولفه های ویژگیهای فردی 160
جدول 4-12- شاخص های برازش کلی مدل آزمون شده پژوهش حاضر 160
جدول 4-13- بارهای عاملی سؤالات ویژگیهای سازمانی 161
جدول 4-14- بارهای عاملی مولفه های محدودیتها 163
جدول 4-15- شاخصهای برازش کلی مدل آزمون شده پژوهش حاضر 163
جدول 4-16- بارهای عاملی مولفه های هزینه های بالاسری 165
جدول 4-17- شاخصهای برازش کلی مدل آزمون شده پژوهش حاضر 165
جدول 4-18- بارهای عاملی مولفه های خرد 167
جدول 4-19- شاخصهای برازش کلی مدل آزمون شده پژوهش حاضر 167
جدول 4-20- بارهای عاملی سؤالات کلان 168
جدول 4-21- شاخصهای برازش کلی مدل آزمون شده پژوهش حاضر 168
جدول 4-22- بارهای عاملی مولفه های ارتقای افراد 170
جدول 4-23- شاخصهای برازش کلی مدل آزمون شده پژوهش حاضر 170
جدول 4-24- بارهای عاملی مولفه های هزینه های بالاسری 171
جدول 4-25- شاخصهای برازش کلی مدل آزمون شده پژوهش حاضر 172
جدول 4-26- بارهای عاملی مولفه های رفتارهای اخلاقی 173
جدول 4-27- شاخص های برازش کلی مدل آزمون شده پژوهش حاضر 173
جدول 4-28- بارهای عاملی مولفه های عملکرد اخلاقی 175
جدول 4-29- شاخصهای برازش کلی مدل آزمون شده پژوهش حاضر 175
جدول 4-30- شاخصهای توصیفی متغیرهای پژوهش 176
جدول 4-31- ماتریس همبستگی سازه های پژوهش 176
جدول 4-32- نتایج مدل آزمون شده 179
جدول 4-33-مشخصههای برازندگی مدل برازش شده 181
فهرست شکلها
شکل 2-1- مدل مدیریت اخلاقگرامبتنی برمفاهیم دعای عرفه 80
شکل 2-2- اخلاق کسب وکارکولینز 82
شکل2-3- مدل تحلیلی دوراهی اخلاقی (تصمیمگیری اخلاقی) نقش محور 83
شکل 3-1- فرایندتحقیق 104
شکل 3-2- فرآیندپژوهش با استفاده ازطرح آمیخته اکتشافی 108
شکل3 3- فرآیندهای به هم وابسته جمع آوری،تنظیم وتحلیل داده ها 121
شکل3 4- الگوی داده بنیان 123
شکل 3-5- الگوی بصری نظریه داده بنیان 124
شکل 3-6- الگوی معادلات ساختاری پژوهش 127
شکل 4-1- توزیع فراوانی پاسخگویان برحسب جنسیت 132
شکل 4-2- توزیع فراوانی پاسخگویان برحسب سن 132
شکل 4-3- توزیع فراوانی پاسخگویان برحسب تحصیلات 133
شکل 4-4- توزیع فراوانی پاسخگویان برحسب سابقه کار 134
شکل 4-5- خلاصه مفاهیم، مقوله ها و زیرمقوله ها 141
شکل 4-6- مدل به دست آمده ازمصاحبه ها 153
شکل 4-7- مدل مفهومی پژوهش 154
شکل 4-8- خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه تخصص فردی 155
شکل 4-9- ضرایب تی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه تخصص فردی 156
شکل 4-10- خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه نگرشها 157
شکل 4-11- ضرایب تی خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه نگرشها 158
شکل 4-12- خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه تخصص فردی 159
شکل 4-13- ضرایب تی خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه ویژگیهای فردی 160
شکل 4-14- خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه ویژگیهای سازمانی 161
شکل 4-15- ضرایب تی خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه ویژگیهای سازمانی 161
شکل 4-16- خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه محدودیتها 162
شکل 4-17- ضرایب تی خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه محدودیتها 162
شکل 4-18- خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه شرایط محیطی 164
شکل 4-19- ضرایب تی خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه شرایط محیطی 164
شکل 4-20- خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه خرد 166
شکل 4-21- ضرایب تی خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه خرد 166
شکل 4-22- خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه کلان 167
شکل 4-23- ضرایب تی خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه کلان 168
شکل 4-24- خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه ارتقای افراد 169
شکل 4-25- ضرایب تی خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه ارتقای افراد 169
شکل 4-26- خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه پیامدهای محیطی 171
شکل 4-27- ضرایب تی خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه پیامدهای محیطی 171
شکل 4-28- خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه رفتارهای اخلاقی 172
شکل 4-29- ضرایب تی خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه رفتارهای اخلاقی 173
شکل 4-30- خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه عملکرد اخلاقی 174
شکل 4-31- ضرایب تی خروجی تحلیل عاملی مرتبه دوم برای سازه عملکرداخلاقی 175
شکل 4-32- مدل آزمون شده پژوهش 177
شکل 4-33- مدل آزمون شده پژوه ش بعد ازحذف مسیرمحدودیتها به راهبردکلان 178
شکل 4-34- ضرایب تی مدل آزمون شده پژوهش 178
شکل5-1- مقوله های اصلی و ارتباط بین آنها درالگوی اخلاق حرفه ای مدیران آموزشی بارویکرداسلامی–ایرانی 187
شکل 5-2- مدل مفهومی پژوهش 195
دانلود پاورپوینت معرفی سازه های بتنی پیش تنیده و کاربردهای آن
تعداد صفحات | 38 |
حجم | 6386 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | معماری |
سازه پیشتنیده سازه ای است که با ترکیب رشتهها یا میلگردهای فولادی (Tendon) و بتن ساخته شده که با تحت کشش قرار گرفتن کابلهای فولادی باعث افزایش ظرفیت باربری بتن میگردد. میلههای فولادی در پروسه ساخت یا پس از ساخت، تحت کشش (مثلاً با جکهای هیدرولیک) قرار میگیرند. این تدبیر باعث میشود که بتن موجود در سازه تحت تنش فشاری قرار گیرد. از آنجا که مقاومت بتن در فشار بسیار بیشتر از مقاومت آن در کشش هست، اعمال این بارهای خارجی مذکور به سازه، موجب کاهش تنش کششی در بتن میشوند؛ بنابراین بتن موجود یا تحت تنش کششی قرار نمیگیرد یا مقدار بسیار کمی تنش کششی (کمتر از استحکام شکست بتن) تحمل میکند. این تدبیر باعث میشود که قابلیت تحمل بار سازه با بتن تحت فشار بسیار بیشتر از سازه مشابه بدون پیش تنیدگی باشد.
فهرست مطالب
مفهوم پیش تنیدگی
تاریخچه ی پیش تنیدگی
معرفی سیستم پیش تنیدگی
مقایسه ی بتن پیش تنیده بابتن مسلح(آرمه)
روش های پیش تنیدگی
کاربردهای پیش تنیدگی
عمل تصحیح درمحاسبات
طراحی سازه
مزایای استفاده ازسیستم پیش تنیدگی
کلیپ و گالری تصاویر
خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه تجلی اسطوره ها در آثار ادبی و چگونگی آن با فرمت docx در قالب 99 صفحه ورد
تعداد صفحات | 99 |
حجم | 91 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
دسته بندی | ادبیات |
سخن از اسطوره (myth) است. پدیده ای که در ادبیات ملل مختلف وجود دارد. امروزه معنا و مفهوم اسطوره چندان متناسب با گذشته نیست. در کلام بزرگانی چون مولوی، فردوسی عنصر اسطوره شفافیت ویژه ای دارد. اسطوره در اصطلاح آیینه روح بشر است و تجلی حقایق انسانی که در طول تاریخ ادامه دارد. انسان هماهنگ و متناسب با زمان خود اسطوره سازی می کند. اسطوره حاصل تجربه بشر در طول تاریخ است که نسل به نسل انتقال یافته است. اساطیر همواره برای مقصود و هدفی معین ساخته می شوند.
فهرست مطالب
چگونگی تجلی اسطوره ها در آثار ادبی 26
4-2-1-زندگینامه نظامی گنجوی 31
4-2-2-آثار نظامی 32
4-2-2-1مخزن الاسرار 32
4-2-2-2خسرو وشیرین 33
4-2-2-3لیلی و مجنون 33
4-2-2-4هفت پیکر 33
4-2-2-5اسکند نامه 34
4-2-3-معلومات نظامی 34
4-2-4-تاریخ اجتماعی وسیاسی عصر نظامی 35
4-2-5-اوضاع فرهنگی عصر نظامی 35
4-2-6مشروب و مسلک نظامی 37
4-2-7شخصیت نظامی 38
4-2-8مدفن نظامی 40
4-3-1-دیو 42
4-3-2-آب حیوان، آب حیات، چشمه زندگی 48
4-3-3-توضیحات مربوطه به اسطوره خضر 53
4-3-4-اسرافیل ،نفخ صور
و...